Societatea Românească de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații a oferit servicii de asistență si reprezentare la intrarea pe piața din România unei societăți originare din India, cu peste 25 de ani experiență, ce activează în domeniul serviciilor digitale, oferind clienților o gamă largă de servicii de consultanță pentru afaceri si management în România.

Serviciile de asistență au constat printre altele în realizarea documentației necesare înființării unei societăți în România, reprezentarea clientului în fața instituțiilor statului, precum si deschiderea unui cont bancar în România. Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă ca aceste proceduri sa fie parcurse de un avocat specializat în drept corporatist, comercial, fuziuni si achiziții, fiind des întâlnite în practică cazurile în care documentația neconformă standardelor în vigoare a fost motiv de respingere a unei înregistrări a unei companii care activează în domeniul serviciilor digitale în România sau care oferă consultanță pentru afaceri și management în România.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a reușit cu succes să îndeplinească formalitățile necesare deschiderii contului bancar în România, cunoscut fiind faptul că exigențele în ceea ce privește cetățenii străini sunt ridicate, lucru susținut de volumul ridicat al evidențelor corespunzătoare ce trebuie depuse, în vederea înmatriculării.

În cadrul speței a fost inovativ domeniul de activitate ales de către client si anume cel de servicii suport pentru întreprinderi, materializate prin activități de consultanță pentru afaceri și management în România. Societatea oferă o gama largă de servicii digitale, procesul fiind concentrat pe construirea de strategii de către întreprinderi, impresionantă fiind totodată expertiza de peste 25 de ani în domeniu a clientului.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații are o experiență vastă și numeroși avocați specializați în drept corporatist, comercial precum și în fuziuni și achiziții, asistând și reprezentând clienți în proiecte din diverse domenii de activitate,  atât cetățeni români cât și străini, practică ce este recunoscută si premiată internațional.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la serviciile unui avocat specializat în drept corporatist, comercial precum și în fuziuni si achiziții, care poate îndruma și sfătui clientul pe parcursul procedurii de înființare a unei societăți în România, regimul legal aplicabil fiind respectat și procedura astfel simplificată.

Societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații este una dintre societățile de avocatură de top din România, care furnizează servicii juridice de cea mai înaltă calitate. Printre clienții societății de avocatură se află companii multinaționale și autohtone de anvergură. În 2022, poveștile de succes ale societății de avocatură i-au adus recunoașterea internațională din partea celor mai prestigioase ghiduri și publicații internaționale de profil. Astfel, societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații s-a situat în acest an pe locul 3 în România în clasamentul firmelor de avocatură de business cu cea mai relevantă expertiză, realizat de publicația Legal 500. Societatea de avocatură este recunoscută la nivel internațional și de ghidul IFLR 1000 Financial and Coporate 2022. De asemenea, Pavel, Mărgărit și Asociații este singura societatea de avocatură din România recomandată de directorul internațional Global Law Experts din Londra în aria de practică Dispute Resolution. Toate informațiile relevante privind societatea de avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații, se regăsesc pe portalul www.avocatpavel.ro.

Care au fost serviciile oferite de Societatea de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații companiei din India în procesul de intrare pe piața din România?

Societatea de Avocatură Pavel Mărgărit și Asociații a furnizat servicii de asistență și reprezentare în documentația necesară pentru înființarea companiei în România, reprezentarea în fața instituțiilor statului și deschiderea unui cont bancar. Aceste servicii au fost realizate de avocați specializați în drept corporatist, comercial și fuziuni și achiziții.

De ce este important să angajezi un avocat specializat în drept corporatist, comercial și fuziuni și achiziții pentru astfel de proceduri?

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă implicarea unui avocat specializat pentru a evita potențialele probleme legate de documentația neconformă sau respingerea înregistrării companiei. Astfel de avocați au experiență în gestionarea cerințelor specifice ale înființării unei companii străine și pot oferi asistență adecvată.

Cum a reușit Societatea de Avocatură să depășească exigențele ridicate pentru deschiderea unui cont bancar în România pentru compania indiană?

Societatea de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a gestionat cu succes formalitățile necesare pentru deschiderea contului bancar în România, inclusiv volumul ridicat al evidențelor corespunzătoare pentru înmatriculare. Acest proces a necesitat expertiză în domeniul legislației bancare și a fost gestionat cu profesionalism de către avocați specializați.