Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații a oferit servicii de asistență și consultanță unei companii din Elveția în legătură cu numeroase aspecte privind dreptul muncii în România.

 

Societatea de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații din România, specializată în dreptul muncii a asistat cu succes o companie din Elveția, oferind consultanță în materia dreptului muncii: informații cu privire la durata perioadei de probă a angajaților, demisia în cazul perioadei de probă, bonusuri salariale, durata de muncă zilnică, cauzele încetării contractului individual de muncă, plata compensatorie, funcționarea sindicatelor, concediul medical etc.

 

Astfel, compania din Elveția a primit consultanță cu privire la aplicarea prevederilor Codului Muncii în România, analizând impactul acestora asupra angajatului și angajatorului conform legislației din România.

 

În urma consultației și asistenței juridice oferite, compania din Elveția urmează să își deschidă un punct de lucru în România și să angajeze cetățeni români în vederea desfășurării activității sale.

 

Societatea Românească de Avocatură Pavel, Mărgărit și Asociații recomandă apelarea la un avocat specializat în dreptul muncii, care să analizeze incidența prevederilor Codului Muncii în relațiile de muncă dintre angajat și angajator.