Cand este posibila compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat?
In conformitate cu prevederile art. 146 alin. (4) din Legea 53/2003 – Codul Muncii, republicata, compensarea in bani a concediului de odihna neefectuat este permisa numai in cazul incetarii contractului individual de munca. Dreptul de concediu de odihna este stabilit proportional cu munca prestata de catre salariat intr-un an calendaristic, compensarea in bani stabilindu-se astfel […]